09.06.2015

100-й об'єкт. ТзОВ «Будрегіонінвест». Будівництво багатоквартирних житлових будинків по вул.. Західна, 2-4 у м. Ірпінь, Київської обл.

Наш 100-й об'єкт. Новий комплекс комфорт класу РІЧ ТАУН розташований у м Ірпінь, Київської обл....

02.10.2014

Незабаром ювілей!

Компанія Петра наближається до визначної події - ювілейного об"єкту. Скоро ми з гордістю...

сваи, установка свайсваевдавливающая установка, свайные фундаменты

Будівництво пальових фундаментів

Наші послуги

Послуги по спорудженню пальового поля

Компанія "Петра" виконує роботи по установці паль на умовах підряду чи субпідряду власними мобільними  палевдавлюючими установками різною потужності.

Машина  переміщується  будмайданчиком  згідно з технологічною картою пальового поля і розміщує палі  чітко у розмічених місцях як у котловані, так і на поверхні будмайданчика. Процес заглиблення паль не потребує допоміжних технічних засобів і обслуговується спеціальною бригадою з 5 чоловік- виконроб, машиніст копра, кранівник, стропальники.

Транспортування, монтаж та демонтаж сваєвдавлюючої установки на  будівельний майданчик   БВК" Петра" здійснює самостійно спеціалізованим автотранспортом.

Розмітку пальового поля здійснюють кваліфіковані спеціалісти   згідно проектних креслень.

Розрахунок вартості послуг проводиться за кількість фактично вдавлених погонних метрів паль.
 
Конструктивні особливості установки – підйомний кран для подачі паль,  модульна система пересування,  зажимні і вдавлюючі механізми,  гідроциліндри робочого ходу. Роботу механізмів забезпечують електромотори та насоси.

Розрахункова швидкість втискання палі – від 0,9 до 5 м за хвилину в залежності від геофізичних особливостей грунту.  Втискуюча сила становить до  320 тон.

Нові можливості!

ТзОВ "Петра" має можливість забезпечити безперебійну роботу палевдавлюючої машини  за допомогою потужного дизель-генератора. Це дозволить уникнути простоїв установки через проблеми з електроживленням, адже часто виникають ситуації, коли наявних потужностей на будмайданчику недостатньо для ефективної роботи установки
Співпрацюємо з конструкторськими, проектними, архітектурними організаціями на  етапі розробки  проекту будівництва.


забивка и погружение свай
строительство фундаментов